Monday 31 August 2015

Ralph Lauren Autumn Collection photographed in beautiful Kakslauttanen

Finland’s ethereal Kakslauttanen Arctic Resort provides the perfect backdrop for the Fall 2015 Ralph Lauren Collection

The fantastic Ralph Lauren Autumn Collection photographed by Jimmy Nelson in Lapland, Kakslauttanen area http://www.kakslauttanen.fi/en/http://www.ralphlauren.com/us/en/magazine/into-the-wild


'This season, my heroine lives in a winter wonderland, a place of strenght and dimension' themed by   Ralph Lauren.


         Anna-Stina Nykänen <URL> nyt.fi/a1305981597558
Ralph Laurenin muotikuvia otettiin Lapissa.
Ralph Laurenin muotikuvia otettiin Lapissa.
 
              http://www.ralphlauren.com/us/en/magazine/into-the-wild

         Anna-Stina Nykänen <URL> nyt.fi/a1305981597558
Yhdysvaltalainen luksusluokan muotitalo Ralph Lauren on kuvannut syksyn mallistonsa Suomen Lapissa, Kakslauttasen alueella. Upeiden muotikuvien lisäksi muotitalo käyttä mallistoa esitellessään näyttäviä maisemakuvia alueelta  ja kertoo jopa paikan syntyhistorian. Kokonaisuuden voi nähdä täällä.

Matkakuvissa porotokan hengitys huuruaa, huskyvaljakot vetävät syksyn muotiin puettua mallia lumisessa maisemassa ja lasiset iglut hohtavat valoa sinisen taivaan alla.

This season, my heroine lives in a winter wonderland, a place of strenght and dimension on itsensä Ralph Laurenin, muotitalon perustajan lausunto syksyn mallistosta. Siis vapaasti suomennettuna: "Tänä syksynä sankarini elää talven ihmemaassa, jossa on voimaa ja ulottuvuutta."

Syysmalliston kulmakiviä ovat turkisliivit, mokka  ja kashmirvilla, joiden taustaksi rustiikki villi luonto sopii muotitalon mukaan hyvin. Sekä paikassa että asuissa yhdistyvät luksus ja paimentolaisromantiikka.
Ralph Lauren
Ralph Lauren
http://www.kakslauttanen.fi/en/

Vaikuttavat kuvat on ottanut valokuvaaja Jimmy Nelson, joka tätä ennen omistautui usean vuoden ajan alkuperäiskansojen ja katoavien heimojen kuvaamiseen. Nelson kertoo muotitalon nettilehdessä, että kuvaukset Lapissa olivat hyvää jatkoa sille.

Saamelaisia nähdään myös kuvissa, mutta ei sellaisella tavalla, joka herättäisi ärtymystä tai kysymyksiä vääränlaisesta kulttuurisesta kontekstista.

Kakslauttanen saa Ralph Laurenilta hienon matkailumainoksen: nettisivuilla kerrotaan jopa, millä lentoyhtiöillä paikalle pääsee ja minkälaisia palveluita sieltä on saatavilla.

Odotettavissa on siis maailman supermuodikkaiden, rikkaiden ihmisten virta pohjoiseen. 
Tosin heitä on siellä käynyt varmasti tähänkin asti. Paikka on kaukana tavallisen suomalaisen hiihtolomamökistä.
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.